/rekrytointi/opiskelijat

Opiskelijat

EFM Group tukee tulevaisuuden osaajia

Me tarvitsemme tekijöitä nyt ja tulevaisuudessa. Siksi mahdollistamme oppimisen, urakehityksen ja ohjauksen yhdessä oppilaitosten kanssa. EFMG:llä on nykyaikaiset tuotantoympäristöt ja kokeneiden ammattilaisten tiimit - mahtavat puitteet oppia ja edetä uralla.

Oletko Sinä

  • Etsimässä työharjoittelupaikkaa?
  • Oppisopimuspaikkaa?
  • Lopputyön suorituspaikkaa?

Haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Keskustele ensin oppilaitoksesi kanssa toteutuksen mahdollisuuksista ja ajankohdasta. Ottakaa sitten yhteys meihin.

Miksi opiskelijan kannattaa valita EFM Group?

Reilu peli ja huoli pois! EFM Group panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja hyvästä ilmapiiristä pidetään huolta. Myös opiskelijana olet yksi meistä.

Tavoitteellinen oppiminen. EFM Group sitoutuu opiskelijan ja oppilaitoksen kanssa tehtyihin sopimuksiin. Perehdytämme ja ohjaamme, jotta saat ajastasi meillä mahdollisimman paljon hyötyä.

Ajan hermolla. Meillä on nykyaikaiset työtilat ja välineet.

EFM palkitsee. Uskomme, että hyvät tyypit ovat palkkionsa ansainneet!

Me työllistämme. Aina, kun se on mahdollista, tarjoamme harjoittelunsa hyvin suorittaneille tilaisuuden tehdä uraa EFMG:n kanssa opintojen jälkeen.

Kokemus vie eteenpäin

Riveriassa metallialaa opiskellut ja KKR Steelillä työharjoittelun suorittanut Lalli Kokkonen kertoo:

“Kyllä työharjoittelut ja työssäoppimiset opettaa enemmän, kun näkee mitä työpaikoilla oikeasti tehdään. Koulu antaa pohjan, mutta ei siellä voi kaikkea opettaa.

Pitää olla positiivinen ja valmis oppimaa. Jotakin saattaa mennä välillä väärin, mutta siitä voi oppia. Kannattaa olla avoin näkemään ja tekemään uutta.

Parasta on se, että osaan nyt jotakin jo tehdä. Fyysinen työ on minulle palkitsevaa. Olen saanut tästä kokemuksesta myös hyvää täytettä CV:seen.”

Lue Kokkosen haastattelu työharjoittelun kokemuksista meidän henkilöstölehdestä: Kipinä 1/2023

Harjoitteluista vastaavat:

Joensuun CNC-Machining

KKR Steel

Viimet

Kaikki opinnäytetyöt: