/rekrytointi

Rekrytointi

Rekrytointi

EFM Group on vuonna 2021 perustettu kolmen pohjoiskarjalaisen konepajayrityksen yhteenliittymä. Konsernimme tarjoaa saman lipun alla kaikki prosessiteollisuuden osat ja järjestelmäkokonaisuudet suunnittelusta leikkaukseen, koneistukseen ja pintakäsittelyyn.

Avoimet työpaikat / Avoin hakemus

Koneistaja, 1 paikka, Joensuun CNC-Machining Oy, Joensuu

Haemme konekantamme kasvaessa palvelukseemme vakituiseen työsuhteeseen CNC-koneistajia!

Työ on kaksivuorotyötä ja iltaviikolla tehdään nelipäiväistä työviikkoa, joten perjantai on vapaa. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä.

2007 perustettu Joensuun CNC-Machining Oy on osa EFM Group konsernia. Se on suurta tarkkuutta vaativien teollisuuden osakomponenttien ja -kokonaisuuksien sopimustoimittaja. Konsernissa työskentelee yli 200 huippuammattilaista ja käytössämme on alan nykyaikaisin laitekanta.

Toivoisimme, että sinulla on:

 • Metallialan peruskoulutus tai koneistajan ammattitutkinto
 • Työkokemusta metallialalta
 • Mahdollisuutta työskennellä 2-vuorotyössä
 • Hyvä piirustusten lukutaito
 • Omaat hyvän motivaation työn tekemiseen ja uuden oppimiseen

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen kokoaikatyön
 • Mielenkiintoisen ja haastavan työn
 • Nykyaikaisen konekannan ja modernit tuotantotilat
 • Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi
 • Nuorekkaan ja kehittyvän työilmapiirin
 • Hyvät työsuhde-edut

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Liitäthän mukaan myös CV:n palkkatoiveineen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi: aki.karhu@cnc-machining.fi

Lisätietoja arkisin klo 9-15 välillä:

Koneistaja, Joensuun CNC-Machining Oy, Joensuu - Avoimet työpaikat - Henkilöasiakkaat - Työmarkkinatori (tyomarkkinatori.fi)

Jätä avoin hakemus

Haemme jatkuvasti uusia osaajia. Meillä voit suorittaa myös opinnäytetyön. Voit jättää avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella. Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Säilytämme ja huomioimme avoimet hakemukset 6 kuukautta vastaanottamisesta. Mikäli haluat hakemukselle lyhyemmän säilytysajan, ilmoita viimeinen käytettävyyden päivämäärä lomakkeella kohdassa Mahdollisia lisätietoja. Esim. Hakemus käytettävissä 20.2.2023 asti.

Miksi töihin EFM Groupille?

Yksinkertaisesti sanottuna – EFM Groupin tytäryhtiöissä on hyvä tehdä töitä. Tästä paras esimerkki on se, että kun meille kerran päätyy töihin, helposti meille myös jää.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja pystyvät tekemään työtään niin hyvin kuin mahdollista. Tarjoammekin työntekijöillemme esimerkiksi laajan työterveyshuollon palvelut, monipuolisesti erilaisia hyvinvointi- ja liikuntaetuja sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Olemme myös erityisen ylpeitä yhtiöidemme modernista konekannasta – se takaa, että meillä työskennellään aina parhailla mahdollisilla työvälineillä.

Haluamme tukea työntekijöidemme ammatillista kasvua ja rakentaa urapolkuja yhdessä. Meillä pääsee näyttämään kykyjään erityisosaamista vaativissa projekteissa, ja meillä on mahdollista edetä urallaan konsernin sisällä. Tarvittaessa tuemme osaamisen täydentämistä esimerkiksi oppisopimuskoulutuksilla.

Meistä avoimuus on viihtyisässä työyhteisössä kaiken a ja o, ja kehitämme työympäristöjä yhdessä työntekijöiden kanssa. Kannustamme jokaista vaikuttamaan ja antamaan omaan työhönsä ja työpaikkaansa liittyviä kehitysideoita, ja sitä varten meillä on useita eri viestintäkanavia käytössämme.

EFM Groupilla suhtaudutaan kannustavasti opiskelijoihin ja yhteistyöhön oppilaitosten kanssa. Metallialan uusia tähtiä varten varten olemme tehneet sivun: Opiskelijat