/rekrytointi

Rekrytointi

Rekrytointi

EFM Group on vuonna 2021 perustettu kolmen pohjoiskarjalaisen konepajayrityksen yhteenliittymä. Konsernimme tarjoaa saman lipun alla kaikki prosessiteollisuuden osat ja järjestelmäkokonaisuudet suunnittelusta leikkaukseen, koneistukseen ja pintakäsittelyyn.

Avoimet työpaikat / Avoin hakemus

Jätä avoin hakemus

Haemme jatkuvasti uusia osaajia. Meillä voit suorittaa myös opinnäytetyön. Voit jättää avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella. Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Säilytämme ja huomioimme avoimet hakemukset 6 kuukautta vastaanottamisesta. Mikäli haluat hakemukselle lyhyemmän säilytysajan, ilmoita viimeinen käytettävyyden päivämäärä lomakkeella kohdassa Mahdollisia lisätietoja. Esim. Hakemus käytettävissä 20.2.2023 asti.

Miksi töihin EFM Groupille?

Yksinkertaisesti sanottuna – EFM Groupin tytäryhtiöissä on hyvä tehdä töitä. Tästä paras esimerkki on se, että kun meille kerran päätyy töihin, helposti meille myös jää.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja pystyvät tekemään työtään niin hyvin kuin mahdollista. Tarjoammekin työntekijöillemme esimerkiksi laajan työterveyshuollon palvelut, monipuolisesti erilaisia hyvinvointi- ja liikuntaetuja sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Olemme myös erityisen ylpeitä yhtiöidemme modernista konekannasta – se takaa, että meillä työskennellään aina parhailla mahdollisilla työvälineillä.

Haluamme tukea työntekijöidemme ammatillista kasvua ja rakentaa urapolkuja yhdessä. Meillä pääsee näyttämään kykyjään erityisosaamista vaativissa projekteissa, ja meillä on mahdollista edetä urallaan konsernin sisällä. Tarvittaessa tuemme osaamisen täydentämistä esimerkiksi oppisopimuskoulutuksilla.

Meistä avoimuus on viihtyisässä työyhteisössä kaiken a ja o, ja kehitämme työympäristöjä yhdessä työntekijöiden kanssa. Kannustamme jokaista vaikuttamaan ja antamaan omaan työhönsä ja työpaikkaansa liittyviä kehitysideoita, ja sitä varten meillä on useita eri viestintäkanavia käytössämme.

EFM Groupilla suhtaudutaan kannustavasti opiskelijoihin ja yhteistyöhön oppilaitosten kanssa. Metallialan uusia tähtiä varten varten olemme tehneet sivun: Opiskelijat