/efm-group/efm-group-oy

EFM Group Oy

EFM Group Oy

Helatie 28, 80100 Joensuu

Sähköposoite on muotoa etunimi.sukunimi@efmgroup.fi

Laskutustiedot

Sähköinen laskutus:
Verkkolaskut
OVT-tunnus: 003732197194
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjäoperaattori: Maventa

Laskutus:
Petri Holopainen
+358 10 315 1800

Kolmen kovan kimppa

EFM Group konserni syntyi, kun kolme itäsuomalaista pitkän linjan metallialan yritystä yhdistyivät saman lipun alle. Pitkään jatkunut keskinäinen yhteistyö eri asiakkuuksissa ja projekteissa tiivistyi omistajuusjärjestelyyn syksyllä 2021. Uuden emoyhtiön nimeksi tuli EFM Group Oy.

EFM Groupiin kuuluvat seuraavat tytäryhtiöt:

  • Viimet Oy
  • KKR Steel Oy
  • Joensuun CNC-Machining Oy

Täyden palvelun järjestelmätoimittaja Pohjois-Karjalasta

EFM Group on enemmän kuin osiensa summa. Yhdessä pystymme toimittamaan suurempia kokonaisuuksia entistä omavaraisemmin ja toimimaan järjestelmätoimittajana alusta loppuun. Näin palvelemme sekä vanhoja että uusia asiakkaitamme entistä paremmin.

Tuotantomme on täysin omavarainen aina teräslevyn leikkauksesta hitsaukseen, putken taivutukseen, koneistukseen, maalaukseen ja kokoonpanoon saakka.

Yhdessä eteneminen mahdollistaa myös entistä kunnianhimoisemman toiminnan kehittämisen. Parempi riskienhallinta, tehokkaammat toimintamallit sekä rohkeammat investoinnit satavat myös asiakkaidemme laariin. Tämä näkyy esimerkiksi isompana tuotantokapasiteettina, uudempana konekantana, parempana toimitusvarmuutena ja joustavuutena.

Lue lisää osaamisestamme

Juuret Joensuun seudulla, katse tulevaisuudessa

Vaikka EFM Group onkin konsernina tuore, meillä on vuosikymmenten yrittäjäkokemus, paikalliset metallialan osaajat sekä pitkät asiakassuhteet. Panostamme toiminnanohjaukseen, nykyaikaisiin laitteisiin ja menetelmiin sekä henkilöstömme jatkuvaan kehittämiseen

Tulevaisuuden visiona on kehittää ja kasvattaa liiketoimintaamme edelleen. Tytäryhtiöillämme on käynnissä yhteensä noin 5,5 miljoonan euron investoinnit eri ELY-keskuksen tukemissa hankkeissa.